en blogg om de dära dagarna

om lördagens morgon

by tingeling

Inatt har jag tagit tillbaka lite av det som veckans stress har tagit ifrån mig. Trots att jag sovit bra var natt så har stressen tagit ut sin rätt. Men idag känner jag att inspirationen börjar vakna. Det kittlar i fingrarna över att få flyga lätt över tangenterna och kameran åkte fram innan klockan slog nio. Härligt.

Utanför fönstret är det kallt och fuktigt. Morgondimman börjar lätta och de vackra höstfärgerna ser plötsligt klarare ut. Äppelträder har tappat alla sina äpplen och snart även alla sina löv. Trädgården borde krattas och röjjas men det är varmare och skönare här inne och eftersom vi skall ha gäster ikväll ligger prioriteten på ett annat håll.

Det känns skönt att orka lite igen.

Barnen vaknade tidigare än vad jag hade lust med. Anar att jag inte alls borde klaga då klockan var en bit över åtta men mycket vill ha mer och min kropp skulle så gärna ligga kvar en stund till. Men som alltid så tar det ett par minuter och sedan känns det bara bra att vara uppe. Denna dag kommer att bestå av städning oh förberedelse. Kanske mest att släcka bränder men det bryr jag mig inte om ifall hemmet kan bli presentabelt!

Loppan gör lövänglar


One Response to “om lördagens morgon”

  1. Maria says:

    Godmorgon Jenn! Vilken härlig lördags entusiasm du har. Ja, det är oftast rätt skönt ändå när man väl klivit upp och kommit igång. Ha en mysig lördag nu!
    Kramar, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress