en blogg om de dära dagarna

om storm och oväder

by tingeling

helt plötsligt försvann allt ljus ur rummet. Genom fönstret hade tidigare blekgula ljusstrålar silat in igenom allt det gråa. Trädgrenarna som kala och tomma nu när alla löven ramlat av vajjar i blåsten.

den klargröna gräsmattan på marken blir en lustig kontrast mitt i höststormen.

Det är söndagsmorgon och jag mår ff inte helt tipptopp efter fredagens omgång. Igårkväll hade jag en sådan där oro och ångest i kroppen som jag får ibland när jag inte känner att jag gjort någon nytta

så idag får det bli att göra just det. Nytta.

 lillebror och lillasyster tycker att det som gör störst nytta är att öppna julkalendrarna 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress