en blogg om de dära dagarna

om granen som glittrar och lyser

by tingeling

Häromdagen kom maken hem med en gran. Eller ja, det var väl egentligen jag som tjatade mig till den för jag älskar just denna tiden innan jul. Idag efter att vi varit först på lussetåg på dagis och sedan på skolan så hjälptes vi åt att sätta i ljusslingan i granen. Åh denna lycka och pirrande känsla av välbehag. Ikväll skall jag och barnen hjälpas åt att klä granen också. Sen är det väl bäst att låta den vara så den inte barrar en massa innan julafton 🙂

Men den är vacker årets gran.

Och som vanligt gör den mig så varm innombords.

nu – till jobbet. bara halvdag idag. Himla skönt.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress