en blogg om de dära dagarna

om att säga godmorgon

by tingeling

en måndagsmorgon. Godmorgon allihopa. jag hoppas att ni allihopa är utvilade efter en skön fjärde advent.

 Idag har jag gåt tupp lika tidigt som om jag skulle jobba. Väckt storesonen och satt fram frukost till honom. Efter en stund kom lillasyster nedskuttandes och ville sitta med oss så vi tre avnjöt tillsammans en pannkaksfrukost och tittade på julkalendern ihop. Det är så sällan som vi får sådan kvalitetstid tillsammans. Jag är glad att jag valde att åter igen ta ledigt så här veckan innan jul. Det är skönt att i lugn och ro kunna fixa hemma inför julen. dagen idag kommer att bestå av små plock. En vänninna med barn kommer hit och så skall vi pyssla tillsammans med barnen. Jag skall hämta ett paket i stan med julklappar och maken skall jobba kvällen och jag skall rodda hem kvällsmat och innebandy träning i egen regi.  hoppas att alla får en fin dag!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress