en blogg om de dära dagarna

om godmorgon

by tingeling

Det är blandade vita och gråa nyanser utanför fönstret. Lite snö ligger på marken och himlen är så där blurrigt gråvit och dov. En sådan där dag som man helst är hemma och pysslar eller städar hemma. Idag finns det massor att göra här hemma, det är så att vi är bjudna på bröllopsfest och som den sanna tidsoptimist som jag är så skall jag hinna med allt helst idag och helst nyss. Presenten som jag gör är en stor genomskinlig glasburk som kommer att v ara dekorerad på ett kärleksfullt vis och i den kommer det finnas många smålappar med kärleksord, citat, verser, dikter, rim, minnen, recept och ja allt möjligt. Jätterolig idee som jag såg nånstanns på nätet förra veckan men efter att datorn ej sammarbetade och stängde av sig själv så försvann sidan jag hittade den på och jag kommer inte tillbaka dit hur mycket jag än försöker. Så nu får jag helt enkelt göra min egen variant och hoppas att det skall bli bra 🙂 Efter det så skall håret färgas. Man kan inte gå på bröllopsfest med gråa tågspår i huvudet.

men en liten stund skall jag gå och smaka på lördagskänslan.

utanför faller snön igen.


One Response to “om godmorgon”

  1. Hej Jenny!

    Vad roligt med bröllopsfest och vilken fin bröllopspresent du har knåpat ihop! Det är de bästa presenterna tycker jag. De som kommer från hjärtat och som någon har lagt ner tid, kärlek och själ i. Härligt! Jag hoppas att ni hade det trevligt?

    Tack för att du delade med dig om dina tankar och känslor kring din farfar och min farmors fina bakformar. Det berörde mig mycket.

    Sköt om dig och ha en fin kommande vecka!

    Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress