om att ha varit på årets bröllopsfest

Helt sagolikt underbart. Vackert på alla sätt och vis med bilder från vigsel på det fantastiska bästa brudparet, vacker dukning och dekorering, bordsplacering och häften med sånger och rolig info om bordsgrannen, underbart god mat , roliga tal och spex osså dans så klart.

Det enda som inte är sagolikt underbart är hur jag mår idag. BLÄÄÄ. jag har varit bakis så in i bänken och har ont i både knän och höfter. Ändå minns jag nästan ingenting. Jag vet jag höll tal, helt spontant, men jag minns knappt vad jag sa. Jag vet jag dansade och att maken hela tiden tjatade på mig om att jag måste dricka mer vatten vilket jag också gjorde. Jag vet inte riktigt om jag borde skämmas och det kanske är tur det? Vår present blev uppskattad även om jag inte hann göra den så färdig som den skulle vara i mitt huvud och ännuvärre att jag inte tog nått kort på den här hemma.  Dagens minus var väl det obligatoriska grälet innan avfärd när maken hasplade ur sig att det inte skulle vara några tal för att – det inte var en sådan fest. Åh vad jag var arg på honom då.

Håret hann jag inte färga så det var tur det var dämpad belysning och bordsgrannen var trevliga C från syrreutbildningen. Underbart.

Vår “riktiga” bröllopspresent handlar dock mer om en upplevelsehelg vilket vi hoppas att vi skall få till i maj och det skall bli superskojjigt.

Nu skall resten av dagen spenderas på sofflocket för att den kommande veckan skall bli så bra som möjligt 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *