en blogg om de dära dagarna

om ordning

by tingeling

                                     Jag får liksom ingen ordning på mitt liv


hur jag än städar, röjjer, sorterar och pysslar.Just nu stoppar jag delar av mitt liv i flyttkartonger för att röjja här hemma inför en kommande försäljning. Oh vad jag hoppas på detta. Vill så mycket och det känns så rätt. Men hur mycket jag än röjjer och sorterar så får jag ingen ordning. Varken på hemmet eller på mina tankar. Det står kartonger överallt och mina tankar fladdrar överallt. fram och tillbaka och med den aktivitet som för tillfället är på gång i min hjärna skulle mer eller mindre alla världens problem lösas om jag bara lyckades fokusera all energi åt rätt håll. Jag blir fullständigt slut av alla tankar som drar och slitet i mig.

Jag vill bara ha lugn och ro. Få ordning på hem, kropp och sinne. Men så länge röjjer jag vidare med Winnerbäck ekande i öronen.

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

det kan va´så förfärligt

det kan va´ så bra

om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd

det kanske är pundigt

det kanske är bra


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress