en blogg om de dära dagarna

Om att vara färdig

by tingeling

Och känna det i själ och hjärta. Inte känna saknad eller ånger för det man lämnar bakom sig. Allt har sin tid och nu är jag färdig här. Det som har varit har varit bra. Men det som väntar är set som är rätt nu. Jag är tacksam för tiden här men jag är färdig nu. Redo för nästa steg. Och jag längtar så. När man i te längre kan se skönheten i omgivningen och i tanken är någon annanstans det dax att gå. Följer du med?


One Response to “Om att vara färdig”

  1. Maria says:

    Klart jag följer med!:) Ska bli spännande att se och höra om det nya huset. Vet precis hur det känns att bo på ett ställe, men vara helt i tanken i ett annat. Jag minns när jag fick kontraktet för min stora lägenhet jag bodde i, samma dag även om det var nästan ett år till flytt så började jag packa ner hela mitt liv och gav upp den andra lägenheten i tanken, den jag bodde i. Det blir nog så, när man väntar på något bättre.

    Kramar, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress