om årets längsta dag

Posted on

och jag är uppe tidigare än på länge men det gör mig ingenting alls.
Det är mysigt att komma upp så här på morgonen och sitta för sig själv en stund vid datorn. Ibland skulle jag vilja säga att det är den skönaste stunden på dagen till och med. Stora sonen leker inne på sitt rum och allting känns helt plötsligt så rätt när han är hemma igen. Yngste sonen ligger i min säng och sträcker sig och småsover iallafall för en liten stund till. Det är en lycklig storebror som leker med två nya leksaksbilar som han fick av sambons mamma igår. En grävmaskin och en lastbilsliknande bil och nu är han i full fart med dessa inne på sitt rum.
Klockan närmar sig snabbt halv nio och snart börjar det bli dax för hela familjen att ge sig upp och börja göra sig iordning.  Vädret ser ut att bli fint idag och det behövs efter förra midsommarens regn. Idag skall vi iallafall kunna åka till Hallandsgården och mysa tillsammans så att jag och storekillen kan dansa små grodorna.
Dagen började med en riktig mysfrukost. Två mackor med ishavsröra samt ett stort glas oboy. Jag som slutat med allt sött att dricka på vardagar ( bara det är ett jättesteg för mig) dricker varken läsk juice eller oboy när jag är hemma. Det blir ju desto festligare då med ett glas oboy. Midsommarlunchen bestående av lax, med räkor och kräftstjärtar, nypotatis med gräddfil och jordgubbar som skall intagas på altanen och det skall bli riktigt mysigt. Snart skall vi iväg och plocka blommor. En bra dag önskar jag er alla..
                                                                                härligt midsommarfirande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *