en blogg om de dära dagarna

om att denna dagen bara flög iväg

by tingeling
så är det kväll igen och jag sitter här återigen och fundilerar framför datorn *suck*.
Nästan lika varm som igår. Men enda skillnaden är att idag orkade jag duscha nu strax innan det är dax att sova. Eller vaddå orka , jag vart tvungen efter att ha varit ute och röjjt i min lilla täppa. Jag har nämligen kantklippt gräset (med min nya trimmer, det tog en stund att få till hur man skulle göra. snörena gick åt minnsan ) rensat lite i rabatterna och planterat om lite granna. Vattnat jordgubbslandet ( där det ff inte finns några jordgubbar  undrar om det blir några i år) och tog en sväng till Blomsterlandet för att köpa lite blommor att plantera i krukorna. De som mina föräldrar var så snälla och planterade när jag var på bb har numera gått hädan. Efter denna sista värmebölja så var det inte mycket mera kvar än torra bruna kvistar. Men det vart väl ändå bra att de höll ända till nu från slutet av mars?
Jag är nöjd med det iallafall. Det fanns inte så där jättemycket blommor att välja på men det bliev några olika i mina små krukor. Lillebror fick agera modell när jag skulle fota lite ute i trädgården.
 söt och en margurit (eller hur sjutton det nu stavas 😉
   blomsterpåsen
 tomma krukor
det färdiga resultatet
Nu är det bara att vänta några dagar och se så att blommorna tar sig och växer till sig. Inga blommor är så dära jättesnygga när de är precis nyplanterade. Det tycker inte jag iallafall, dvs inte någon av mina blommor  som jag har planterat;-) Nu börjar det närma sig nattedax fasten jag inte har den minsta lust. Det är bara varmt och läskigt i sängen och jag avskyr det. Men men snart vaknar lilla A och då är det bara att vara med på noterna. Imorgon har jag dessutom en diger lista att avverka.
* ringa om A´s dop
* plocka ned fläkten o resterande sommarkläder från min bastu till vind
* fixa färdigt ochf rysa in flädersaften
* fixa  fläderlikören
* röjja klart S rum innan han kommer hem
* tvätt
*samt fixa med Ts scrappalbum som jag lovat….
 dessutom skall sambon iväg o spela golf med sin bror på kvällen. Så jag blir ensam med söta lillebror då. Inte mig emot men man måste se till att ha gjort det man skall innan för sen blir det inte mycket tid över.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress