en blogg om de dära dagarna

om att jobba i sitt anletes svett

by tingeling

*fniss*

Vilket anlete då kan man fråga sig. Men jag jobbar på. OCH svettas kan jag tillägga. Men svetten har nog mer med febern och själva arbetsbördan att göra än mitt anlete. Vad det nu må vara för någonting. Ja jag vet, eg är jag sjuk idag med och borde ligga på soffan och tycka synd om mig i minst flera dagar till (iallafall timmar). Men jag pallar inte. Seriöst alltså. Jag hade en helg på mig att göra iordning ute och när en dag försvann så var det bara att köra på.  Nu skall nya stenen läggas. och det skall bli så fint på framsidan. Orkar jag så lägger jag ut  bilder sen 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2019 Tingeling | Powered by WordPress