en blogg om de dära dagarna

om flextimmar

by tingeling

Starten på denna veckan har inte varit roligt. Feber, kräkningar, ont i magar, rygg, ben och alla möjliga + omöjliga ställen. Jag gick till jobbet igår fast jag helt klart borde stannat hemma. Det kom jag fram till rätt fort efter att ha börjat må illa och kallsvettas när febern steg. Sen fick maken åka och jobba lite extra och jag fick stressa hem snabbt som ögat för att hämta barn på skola och dagis. Idag gick jag till jobbet igen men med den inställningen att jobba halvdag och sedan flexa ut. Det är möte onsdagseftermiddagen och då jag stod större delen av föräldrautbildningstiden idag och mådde dåligt ( ont i magen och kallsvettades) så kände jag att det var ok att flexa ut och hoppa över mötet. Väl hemma har det varit det samma hela eftermiddagen. Mår bra ena stunden, kallsvettas och frossar nästa.  Så det är inte direkt någon behaglig flex men den tas så tacksamt emot.


One Response to “om flextimmar”

  1. Usch, din stackare! Det låter inget vidare alls. Krya på dig ordentligt och du, stanna i sängen och bli frisk. Ta hand om dig och glöm inte bort att jobbet är viktigt men du och din hälsa är viktigare.

    Stor kram till dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2019 Tingeling | Powered by WordPress