en blogg om de dära dagarna

om utebliven semesterkänsla

by tingeling

Idag gick jag på ledighet. Eller tja. ledighet och ledighet. jag har planerat in avslutningen med ung mammagrupp imorgon, skall klockan halv två till dagis för ett utpratssamtal på dagis för lilltjejjen som nu slutar dagis och på onsdag skall vi fira av en kollega som går i pension med lite mat och betonggjutning. Torsdag skall jag ha ett möte på mitt extrajobb och sedan på kvällen är det skolavslutning på torsdagskvällen för samuel och på fredagen för Adrian. Så snacka ledig vecka??? Njae. Som på toppen på det lite beredskap dessutom 🙂

Kanske förståeligt att semesterkänslan har uteblivit rätt rejält. För att då inte tala om att maken började jobba i morse kl 04.00 och inte är hemma ännu. Stackarn. Jag kan itne riktigt slappna av innan han är hemma igen. Att köra bil i så många timmar kan aldrig på något sätt vara vettigt.

Hoppas på bättre semesterkänsla imorgon. OCH ett telefonsamtal ifrån byggaren som kommer med ett bra besked ifrån försäkringsbolaget. Kunde väl vara dax nu???


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress