en blogg om de dära dagarna

om att känna lust igen

by tingeling

Tänk vad en allelles egen morgon kan göra. Att efter jag kört barnen till skolan, hämtat lite önskefrukost, hämtat en plåtkista som jag köpt till barnen få slå sig ned ensam i soffan med en helt ny bok och bara njuta. Så här ett par timmar senare känner jag hur livsandarna åter har vaknat och jag känner igen lust på att göra saker. Jag inser att detta är något jag borde göra oftare. När mannen har fått ett jobb han trivs bättre med och tjänar tillräckligt så skall jag gå ned i tjänst ett par timmar i veckan. Se till att ägna den tiden till att göra saker som får mig att må bättre. Nu skall jag efter ca 200 sidor med mr Grey och hans femtio nyanser av mörker hämta barnen på skolan.  Lyxtillvaro absolut.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress