en blogg om de dära dagarna

om trettiosjätte dagen

by tingeling
036. Vilken stil har du hemma?

Spännande fråga. Jag har inte den blekaste aning. Här är nog en salig blandning. Lite nytt, mycket gammalt, mestadels ärvt och loppis. Rätt mycket teknik och till viss del begagnat. Alla väggar var vita när vi flyttade in och jag avskydde det. Jag gillar tapeter med färg form och mönster. Gärna lite orientaliskt inspirerat med mönster och färgskiftningar. Så där så att jag försöker få ihop skrivbordet från byskolan i Holm som är 120 år gammalt med morfars 40 år gamla rokoko soffgrupp tillsammans med helt nya tapeter i gammal stil i mitt bibliotek där uppe. I vardagsrummet den vita skinnsoffan med begagnade tvbänken, nya soffbordet och ärvda matsalsbordet tillsammans med morfars kristallkrona.

Det är väl det som är jag. Blandningen alltså. Men på senare tid så märker jag att jag mer och mer letar efter Begagnade möbler. Ju äldre ju bättre. Jag målar och fixar gärna. Lite shabby mindre chic , blanda gammalt, ärvt och nytt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress