en blogg om de dära dagarna

om fyrtiosjunde dagen

by tingeling

047. 5 bästa sakerna du  vunnit

det första jag riktigt minns att jag vunnit var en trance dance singel på Liseberg när vi var där nångång på högstadiet. det var så stort att vinna en singel just då, speciellt med tanke på att jag inte ens hade en stereo att spela den på 🙂

Året efter hände samma sak, jag vann en singel men jag kommer inte ihåg vad den hette. kanske var det Donna summer . I dont wanna get hurt?

sen har jag vunnit pysselgrejjer på nätet en gång

Annars kan jag banne mig inte komma på någonting. Vilken tråkmåns jag är va. Men jag är sällan med i tävlingar, köper sällan lotter och engagerar man sig inte i att ens försöka så är det dessutom svårt att vinna något. Min farfar när han levde vann en miljon på postkodslotteriet en gång och jag har en väninna som nyligen vann en bil för 350 tkr så det går ju uppenbarligen. Måste nog affirmera mera!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress