om femtionde dagen

050. Berätta om ett härligt minne kopplat till musik

Det är den sjätte december 2000. Jag sitter på BB med ett illrött och nyfött litet knytte i min famn. Jag är 25 år gammal och har precis fött mitt första barn. En underbar gosse på 3550g och 52 cm som är född ett gäng veckor för tidigt. Hur vädret är utanför har jag ingen som helst aning om. Det är onsdag och jag börjar sakta ta in vad som hänt. Jag har med mig en bärbar cdspelare till bb för det har jag fått tips om. Den är införskaffad för detta speciella tillfälle. I väskan ligger två skivor jag vill spela för min nyfödde son. Den ena är en Peter le Marc skiva och den andra är Carolas julskiva.

Till tonerna av himlen i min famn vaggar jag min förstfödde son i mina armar och stunden känns magisk

 

 

nu är han 13 år gammal och i somras växte han om mig. Tiden när jag höll honom tätt i min famn är sedan länge över. Men han är fortfarande tätt tätt i mitt hjärta.

pösmunk


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *