en blogg om de dära dagarna

om femtioåttonde dagen

by tingeling
058. Om någon hälsar på oannonserat, får du skämmas för hur det ser ut  hemma?
ja. Jag gillar inte alls när det kommer hem folk oväntad och jag helt plötsligt måste se mitt hem genom någon annans ögon. Samma sak när jag fotograferar i hemmet ibland. Bilden blir liksom inte alls så som jag ser den genom mina ögon och man ser tydligt allt stök omkring. Att se sitt hem genom en oväntad gästs ögon det är obehagligt tycker jag. Så jag försöker gå omkring här ibland och titta med andra ögon, fotografera för att se vad som ser ok ut och vad som kanske mest är i vägen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress