en blogg om de dära dagarna

om sextionde dagen

by tingeling
060. Hiss & Diss – Städning
Jag är ambivalent. Både älskar det och hatar det. Men jag är nog en sådan som heldre kör grov städ och organisering än själva finliret.
hiss – det är något kreativt och kraftfullt i att städa. Att göra rum för sin familj, göra sig av med det gamla och trasiga och få det hela och användbara på rätt plats. Det kan få mig att må otroligt bra. Speciellt grovstäning där man blir så där riktigt behagligt trött efteråt.
diss – det är frustrerande med finliret. Ffa att det alltid måste göras om och om och om igen. Som att diska efter matlagning, putsa diskbänken, torka av spisen. Ett evighetsjobb som aldrig tar slut och som jag upplever ibland riktigt jäkla dränerande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress