en blogg om de dära dagarna

om ett hundrafjärde dagen

by tingeling

VECKA 16 – PÅSKEN

104. Vad vill du ha i ditt påskägg?
jag har alltid älskat påsk och hela grejen. Stor som jag är kommer min mamma fortfarande med påskägg trots att jag är numera närmare 40 år gammal. Mest till barnen visserligen 🙂 Som påskgodis älskar jag de läckra färgglada äggen. Inte de i choklad inslagna i färgglatt papper utan godisäggen. Mest gillar jag de lite syrliga orangea, gula och gröna. Ibland är de vita goda och ibland smakar de otippat kokos vilket jag inte är helt förtjust i.  Får jag välja i år hoppas jag inte så mycket på godis. Gärna en vinnande trisslott om vi nu skall ha råd att åka till karibien till min 40 års dag. Annars så gillar jag att bli överraskad 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress