en blogg om de dära dagarna

om den blå planeten

by tingeling

idag åkte vi hela familjen ( extended family) tillsammans över bron till Köpenhamn och den blå planeten. Vi åkte tillsammans med mina föräldrar och syskon som en heldag tillsammans. Den blå planeten är ett stort akvarium som ligger väldigt nära brofästet som ingen av oss varit på tidigare. En helt fantastiskt värld av fisk, stjöstjärnor, sälar, hajar och massa annat vackert som annars lever i hav och sjö. Ungarna var hela uppslukade av de vackert färgade fiskarna och höll sig nära morbror Jonas som är marinbiolog och berättade för dem om undervattensvärlden framför dem.

Helt klart värt ett besök.

Vi var hemma senare på kvällen. Klockan var närmare halv sex och Mikael var trött, det tar på krafterna att alltid börja jobba fyra på morgonen, så han fick gå och lägga sig och sova en stund medan jag som vanligt lallar runt här hemma och försöker fixa än här och än där. Lördagar är behagliga på det viset. Det finns fortfarande ledig tid kvar så det känns inte lika stressigt att hinna med och hinna färdigt. Men i typisk jenny stil så satte jag igång med att röja ur och städa kökslådor. För det är väl sådant man gör en lördagskväll???


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress