en blogg om de dära dagarna

etthundratrettionionde dagen

by tingeling

VECKA 21 – MAT
139. Äter du tre riktiga måltider (frukost, lunch, middag) om dagen?

Oh no. Knappast. Eller tja, det händer ju faktiskt ibland. Men oftare kör jag nån slags ofrivillig men inte oönskad fastevariant. Gillar inte snabbfrukostar, har alltid mått illa av att äta tidigt och behöver egentligen inte äta innan eftermiddagen. Ibland gör jag det för att det är gott men vanliga vardagar låter jag oftast bli. Äter kanske istället 2 ggr om dagen, antingen lunch och middag eller middag och nån kvällsmat.

Är fullständigt nöjd med det och blir inte sur och irriterad av lågt blodsocker som en del säger att de blir. Suget i magen går ändå över på nån minut och sedan känner jag inte av det längre.  Mår väldigt bra av att äta så.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2019 Tingeling | Powered by WordPress