en blogg om de dära dagarna

om ett helt nytt liv

by tingeling

funderar du någonsin över om. Alltså om inte om vore. Om jag gjort det  på det här viset istället så kanske livet hade sett annorlunda ut? jag tänker ofta så. Kommer aldrig att vara en av dem som sitter på ålderns höst och säger att “jag ångrar ingenting ” för det gör jag redan. Jag ångar massor.  det finna många beslut i mitt liv som jag funderar över och som kanske hade påverkat mig i en helt annan riktning. Samtidigt är det ju så att de val jag har gjort har fört mig i den riktningen jag är nu och hade jag inte gjort de val som jag gjort så hade jag inte heller varit jag.

Allt på gott och ont.  Men vissa dagar, gråare dagar, när livet är mer vemodigt än annars. De dagar när jag faller hårdare än annars, de dagar när livet inte riktigt känns så värdefullt som det borde göra. Det är de dagar som OM får allt för står plats i mitt sinne.

och jag motar för fullt


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress