om trehundrasjugosjätte dagen

326. Hiss & Diss – Godsaker
sockerknarkare. Japp det är jag. Jag erkänner direkt och rakt av. Såpass att jag kan knarka jordgubbssylt och tina bullar om det bara finns att tillgå och ingenting annat är hemma. När jag var liten gav mina föräldrar mig inget godis de första åren. De ville vara rädda om mina tänder och tyckte inte det fanns någon anledning till att jag som liten skulle äta godis innan jag började att fråga efter det. Jag fick russin istället. Guess what. Funkar lika dant. Sen var mamma hemma med dagbarn under tio år av mitt liv. Då bakades det mer eller mindre varje dag och det fanns allt som oftast bullar i frysen. Så fortsatte det genom åren. Inte blev det bättre av att flytta hemifrån och inse att nu kan jag äta vad jag vill.
En fet diss – kolhydrater. Jag knarkar dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *