en blogg om de dära dagarna

om fyllda dagar

by tingeling

Sista veckan har jag haft en hel del att göra på jobbet. Inte på ett sätt som egentligen varit negativt utan det är utmanande och stimulerande.  Samtidigt har jag haft allt för lite tid till att göra det som jag har behövt göra. Lite får jag skylla mig själv för jag skulle ha avgränsat mig mer än vad jag gjort och inte tagit på mig så pass många patienter som jag gjort. Men gjort är gjort och går inte att påverka i efterhand. bara att göra till en lärdom i raden av lärdomar.

Det har även inneburit en vecka fylld av trötthet. Jag hade ju en omgång för två tre veckor sedan då det kändes som om det var förkylning på gång. Envist, tröttsamt och fyllt av huvudvärk som liksom inte ville bryta ut. Sedan efter en helg med extra vila så blev det bättre och hela förra veckan så var jag piggare och mådde bra. Nu har det dock återkommit.  Loppan har varit sjuk i veckan. Det började lördagskvällen, var jobbigt för henne hela söndagen och hon var hemma ifrån skolan måndag och tisdag. Paddling var trött och mådde kasst när han kom ifrån skolan i onsdags och fick vara hemma i torsdags.  Natten till fredag ( idag) så var Loppan återigen ledsen med ont i örat. Inte direkt så mycket sömn för mamman i det läget.  Men nu är det lov och med det får det komma vila. Den sömn som behövs för att stoppa utveckligen hoppas jag att få till. Dagar fyllda med annat än stress och jobb gör mig glad att tänka på.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2018 Tingeling | Powered by WordPress