en blogg om de dära dagarna

om när jag inte vet vart jag skall börja

by tingeling

Jag älskar dessa lediga dagar när de är helt ofyllda med aktiviteter. Inte för att det är roligt att ha sportlov och vara sjuk som Loppan är just nu men för mig är det underbart för själen att få lov att svassa runt här hemma, helt ouppklädd i endast pyjamas eller tränings/myskläder och göra det som lite faller mig in. Det svåra är bara att bestämma sig för i vilket hörn som jag böra börja. När den där lusten att börja överallt samtidigt sätter in precis som den brukar göra.  Då får jag i sakta mak gå runt här hemma och se vad som jag känner för mest. Inser att jag borde göra någon slags lista eller prioritering av någotslag. men jag känner inte riktigt för det. Är inte riktigt pigg utan lite snörvlig och trött själv och då vill jag bara låta lusten få styra. Så i slutändan kanske det inte blir någonting alls gjort. Vem vet?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2018 Tingeling | Powered by WordPress