en blogg om de dära dagarna

om att inte räcka till

by tingeling

Idag när jag skulle natta min yngsta dotter så tittade hon allvarligt på mig med darrande underläpp och sa:

“Mamma, ibland känns det som om jag inte är tillräcklig för er.”

Det gör ont i mitt mammahjärta att höra. För är det en sak som jag aldrig aldrig vill att mina barn skall känna så är det otillräcklighet. De är inte här i denna världen för min skull, för att jag har några specifika önskemål om vad hon skall vara eller bli.

Älskade lilla, tro aldrig att du inte räcker till. Du är mer än vad vi önskat, du är allt vi någonsin velat ha. med dig kom bara glädje och lycka. Vad du än vill bli i livet så är jag med dig. följer dig, stöttar dig, älskar dig.

DU är allt och mer där till.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2019 Tingeling | Powered by WordPress