en blogg om de dära dagarna

om allt jag vill hinna med

by tingeling

de sista åren har jag satsat lite på att avancera på jobbet. Jag älskar det. Utmaningen, känslan när bitarna faller på plats. Att lyfta någon som behöver det. Snart skall jag få mer av det. Morgondagens ledare, det är jag det. Iallafall är det den utbildningen som jag skall få gå i jobbets regi.

Det svåra är bara att få i hop allt. Livet. Jobbet och familjen kontra utvecklingen. Hinna läsa de böcker jag vill och borde. Orka fixa hemma som jag önskar. Lägga tid på kropp och själ. Uppmärksamma vänner och nära. Jag önskar att jag hade tre livstider samtidigt.

Vill så gärna hinna: renovera, pyssla, måla, promenera, prata med barnen, hälsa på barnen, studera, läsa, meditera, yoga, filosofera, plantera, planera, sjunga, styrketräna, berätta, skriva, ja allt. Allt vill jag hinna med.

men ofta orkar jag inte


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress