en blogg om de dära dagarna

om att spegla sig själv i någon annan

by tingeling

jag går just nu en utbildning som heter Morgondagens ledare. En utbildning där en får smaka på många bitar av ledarskap och brottas med personlig utveckling.

I en mindre grupp får vi chansen att grotta ned oss i varandras liv, tankar, utveckling och dilemman.  Spegla oss i varandra. Vilket är en fantastisk möjlighet men också något som kräver självrannsakan och lätt ger en bitter eftersmak och lite ont i magen. Så där som det skall. Utveckling är inte alltid bekväm, känns inte alltid lätt eller smakar bra. Ibland värker den fram. Så också idag.

Jag åkte hem med massa tankar och en konstig eftersmak i munnen efter att ha speglat mig i de andra deltagarna. Att få uttrycka sig, sitt liv och sina möjligheter och direkt få respons på det. Det är fascinerande hur snabbt en tanke efter att ha värkt fram länge i sinnet kan ställas i en helt annan dager när den läggs fram inför någon annan som har en helt annan bakgrund och en helt annan syn.

Förändringar måste till. Så är det bara.

det har spegeln berättat för mig idag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress