en blogg om de dära dagarna

om smärtan

by tingeling

för snart ett år sedan var jag med om en cykelolycka. Jag blev påcyklad av en annan cyklist som helt plötsligt och oförutsett gjorde en snabb vändning och cyklade rakt in i mig framifrån. Vid krocken flög jag baklänges av kraften och landade på bäcken/ländrygg med en rejäl smäll. Hade jag inte haft cykelhjälm hade det gått illa med tanke på att mitt huvud studsade i asfalten flera gånger.

jag försöker att lära mig leva med resultatet av denna olycka. Vilket inte är så lätt med tanke på att jag numera som nästan 43 åring lever med konstant smärta och nervpåverkan. Den tar ibland över mig fullständigt. Påverkan humör, fokus och tålamod. Gör att jag inte kan sova på nätterna och begränsar mig i vad jag kan och orkar göra.

Den smärtan önskar jag ingen annan, inte min värsta ovän. Egentligen är den inte så outhärdlig, om den inte bara hade varit just konstant.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress