en blogg om de dära dagarna

om det liv som jag fick

by tingeling

och att älska det som är bra. För även när det suger så finns det saker att älska. Saker att bevara, ta vara på och njuta av. Det kanske inte är i närheten av det liv som jag drömt om som yngre. Men det är det liv som formade sig under livets gång.

Jag har mitt drömjobb, livet gav mig tre fantastiska barn. Jag bor i ett härligt hus med ett underbart läge som vi sakta men säkert omvandlar till vårdat drömhus. En trädgård som skall bli den oas jag drömmer om under mina egna fingrar. Kärlek från dem som står mig nära. Livet har gett mig nära vänner. En del som kommit och gått och andra som stannat.

Jag har fått utvecklas som människa. Kanske inte på det sätt som jag önskat eller eller trott alla gånger. Men samtidigt på sätt jag inte kunnat drömma om tidigare att jag skulle få möjligheten till. Ibland har livet serverat mig bitarna på ett silverfat och andra gånger har de största nederlagen lett till de största positiva förändringarna även om jag aldrig anat det.

Det liv som jag fick har påverkats av alla val jag gjort och alla människor jag mött. Möten som berört och förändrat. Möten som frustrerat och irriterat och skapat förändringsvilja. Inte det liv jag trodde jag ville ha. Men det liv som blev.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2020 Tingeling | Powered by WordPress