en blogg om de dära dagarna

om längtan

by tingeling

Jag har nog alltid varit en av dem. De som tycker vägen är viktigare än målet i sig själv. När målet närmar sig så önskar jag alltid att det skulle vara ett par dagar, en vecka, eller en månad till innan jag var där.

Jag har aldrig varit en av dem som så intensivt längtar och önskar att det vore NU, helst igår. Utan jag vill snarare dra ut på det. Oavsett om det är jul, födelsedag en resa eller som nu min äldsta sons student så önskar jag mig alltid lite mer tid.

Lite mer tid för att göra allt så bra som jag önskar. Alltid göra lite mer. städa lite bättre. Renovera klart. Ordna finare. Laga mer mat. Ja lite mer av allt.

Jag önskar mig mer ro i själen att njuta av det som blir. Inte tänka på allt jag borde. Vara här och nu och good enough.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress