en blogg om de dära dagarna

om att inte veta var jag skall börja

by tingeling

jag går omkring här hemma. Fram och tillbaka. Så som jag brukar göra på söndagar. Lite ångest blandat med inspiration och vilja. Ett kryddmått frustration med lika delar oro och längtan. Det rycker liksom i mig där jag sitter så jag drar mig upp ur soffan och börjar på varvet. Plockar lite här och ändrar lite där men vips så är jag tillbaka igen där jag startade.

Här hemma i huset finns det massor att göra, sortera, städa, avyttra och pyssla med men jag kan liksom inte ta mig för det. Det är helt enkelt för mycket. Jag vet inte vart jag skall börja samtidigt som jag vill vara överallt.

Det går inte riktigt att komma bort ifrån känslan av frustration som bara ökar varv efter varv efter varv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress