om livet

Posted on

2022 blev inte alls som jag trodde. Allt har förändrats i grunden och jag ha gått tillbaka till att bara jobba sombarnmorska. Alla tecken visar på att det är vad jag skall göra just nu. Jag möter gamla patienter som berättar för mig hur bra jag är på mitt jobb. Universum försöker tala till mig.

Jag har nu sökt flertalet chefstjänster. Ibland kommer jag inte ens till intervju, kanske inte så konstigt när det inte varit min specialitet eller mitt område. Eller så har jag kommit till intervju och är den eviga tvåan. Det stod mellan dig och den, och tyvärr valde vi den.

Allt har förändrats i grunden och jag lär mig att acceptera, vila och vänta. Tålamod. Ja det är vad jag får träna på nu. Vad som händer sedan i livet. Ja det får vi se. Ingen vet vad morgondagen för med sig och jag vill bara leva. Leva och vara glad.

men det är inte alltid lätt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *