om nytt jobb

Posted on

Snart har jag jobbat en hel vecka på mitt nya jobb. Började med två bredvidgångsdagar innan jag gick åka på barnmorskekonferens tillsammans med nya koncernen. Det är fina grejer det. I dagarna två på ystads saltsjöbad har jag träffat nya kollegor, gammal kär kollega, ätit fin mat, haft fin utsikt och lyssnat på bra föreläsningar. Det börjar bra.

Jag ser fram emot en ny koncern med en värdegrund som passar mig, en chef som står upp för saker som jag står upp för. Att få en kollega med samma tankar och inställning. Att bygga något nytt tillsammans som jag tror kan bli något riktigt bra.

Nästa steg blir att möblera om, att ta med saker jag vill ha och göra rummet till mitt. Fina grejer.

Och så att förstå systemen såklart 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *