om 2022

Posted on

året då allt hände. Allt men ingenting positivt. Värsta året i mitt liv om jag skall vara konkret. POå alla sätt och vis. Fysiskt och känslomässigt. yrkesmässigt = katastrof.

Ekonomiskt, tja vad ska man säga. Efter Rysslands krig mot Ukraina, räntekatastrofen, elpriserna, matriserna, inflationen… ja dubbelsuck. Mitt i allt det byter jag jobb och behöver pendla till jobbet. högre lön visserligen men den äts lite upp av att pendla. Som tur är har jag två att pendla med som kommer att underlätta för mig och för dem med såklart 🙂

Så vad har framtiden då? jag vet att jag förra året sa att jag längtade efter aatt 2021 skulle ta slut. Hade jag vetat då vad jag vet nu så hade jag lika gärna kunnat gå och lägga mig och sova bort hela 2022.

Jag vågar inte ens tänka på eller drömma om vad 2023 har att erbjuda. Jag skall bara låta det komma. Och definitivt vara rädd om mig själv under tiden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *