om något jag tänkte en gång

Posted on

ett tag trodde jag aatt jag hade ett starkt psyke. Ett pannben utan dess like.

Md tiden har jag fått lära mig att så inte är fallet. Och när du faller så hårt att allt ifrågasätts och du fortfarande inte förstår. Ja då inser du att du är rätt så skör.

Jag känner inte igen mig själv efter denna pärs… Jag har nolltolerans för lögner, att inte hålla vad du lovar eller att bete dig illa. Jag säger rakt och tydligt ( ej otrevligt) vad jag känner och behöver vilket jag trodde var något bra. Men har fått lära mig bittert att rakt och tydligt inte gillas. Just för att det är rakt och tydligt, inte inlindat och gullepluttigt. Att tydlighet ses som att man snarare är otrevlig. Jag hittar liksom inte mitt hemma. mitt egna där jag kommer att passa in. Det är svårt.

så mitt en gång så starka psyke. jag vet inte om det ens fanns, eller bara var något jag inbillade mig. En illusion.

om inte om vore…

mitt livs tema


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *