en blogg om de dära dagarna

om att börja om

by tingeling


ska vi det? jag vet inte riktigt.

Men det känns nästan så eftersom jag de sista dagarna har funderat mycket över mitt bloggande. Det känns som om jag vill någonting med bloggen som inte riktigt är det som tidigare varit. Som om känslan i de orden jag vill sjunga och förmedla inte längre finns. Så jag funderar på att göra en rejäl höststädning, svepa över som en virvelvind över allt det gamla och bilda något nytt.  Det gamla kommer inte att försvinna, en del av det kommer bara hamna i arkivet  och inte vara helt öppet, är det någon som vill läsa om vägen hit till idag så skall de självklart få göra det men då under mera privata former.

Nu vill jag sjunga på ett annat sätt, utan att ha hela historian öppen utan bjuda på det som jag känner mig bekväm i att bjuda på. Jag kan inte ens säga att det är den sista förändringen för allt eftersom vad livet ändras och förutsättningarna gör det lika så så kommer säkerligen nya ändringar ske. Vill du följa med är du välkommen.


One Response to “om att börja om”

  1. Maria says:

    Godmorgon Jenn! Idag skulle vi ha setts och det är så trist att vi blev sjuka här. Jag såg ditt mejl och självklart får vi försöka få till det när ni kommer tillbaka.
    Runt bloggen så förstår jag dig absolut. Man måste hela tiden avväga vad som känns bra och du gör det som känns bäst för dig. Många kramar, Maria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress