omstart

fasen också. Mitt i all morgonens inspiration kom jag helt av mig. När jag nu tittar ut genom fönstret till samma inspirerande ljus som innan så är klockan inte längre nio och dagen i sin linda utan klockan närmar sig kväll med stormsteg och vad har jag gjort?

förra helgen så sågade jag ned syrenerna, det blev massor med mer ljus och utrymme i trädgården. Nu är det bara massa fixx att få det färdigt och det där fixet tar sådan tid.

Fast samtidigt så sitter jag kvar och begrundar, är det inte så att man bör ge sig själv den tiden ibland också. Den där tiden när man bara är. Låter tanken vandra på allt och ingenting. Får vara kreativ och lat på en och samma gång. Dagarna går fort även när man är ledig.

det icke perfekta hemmet – jag är väldigt nöjd med att ha målat om trappan i somras. Nu dekoreras den inte bara av vackra ljuslyktor utan även av ett stilfullt placerat cykellås, loppans finsko, en tavla jag gjorde av en stuvbit tyg som skall ut i lekstugan när den nu blir färdig nån gång och en bit list. Tjusigt eller hur!

Just denna helgen har vi inga som helst planer eller måsten. Jag försöker att bara göra det som känns rätt och roligt och fortsätta i inspirationens anda och tecken. Sen skall man väl inte sticka under stol med att en sådan här rejäl omstart kräver en del arbete bakom kulisserna. Det är ända 6 års blogginlägg som skall arkiveras och foton som skall hamna i rätt mappar i tingelingarkivet. kommentarer på rätt plats och nyare inlägg skall ersätta äldre. I arkivet finns redan blogginläggen från 2001 – 2005. Tänk vilket fantastiskt arkiv över mitt liv och barnens fösta år. Det känns fantastiskt att kunna ge dem det. Om jag en dag inte finns kvar så har de en målande bild av vem deras mamma var. Inte bara vad hon lagade för mat eller vad hon jobbade med. Utan det som är viktigt. Tankar, känslor och upplevelser.

Nu skall jag dock försöka omstarta mig själv och ge mig av ut i köket för nån slags himmelskt ingripande.

igår cyklade maken och barnen och handlade. Som den ständigt dokumenterande moder man är så vart jag tvungen att fotografera så klart. Ljuset ute var fantastiskt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *