omsorg

om hus och hem. Det kunde verkligen behövas nu, en hel vecka med massa jobb och sena kvällar samt att M har jobbat tre av fyra kvällar sent så svämmar det över typ överallt. Tvättstugegolvet är fullt. diskmaskinen svämmar över, dammråttorna samsas med mellansonens strumpot under soffan. Av någon outgrundlig annledning är det så som mitt hem ser ut på fredagarna. Så tack o lov att det är en kort jobbdag så att det finns energi kvar till att ge hemmet lite omsorg på fredagseftermiddagen.

Jag slutade som vanligt kring tre och rusar iväg över bron till andra sidan där jag brukar parkera dels för att det är billigare men även pga att jag skall få lite promenad på vägen till jobbet. Jag önskar jag hade ork och ro till att cykla men det är både för kallt och blåsigt. Det sägs att det snöar i delar av landet men här i söder är det mera rusk än vinter.  Mörkt, kallt och regnigt. Det är nästan så att jag längtar efter snön eftersom att den lyser upp de mörka kvällarna. Kvällen kommer att fortsatt bestå av tvätt, sortering och pyssel. Känns helt ok.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *