om grå himmel och bruna löv

Hela natten har det blåst. Egentligen blåser det fortfarande ganska så mycket ute men inte alls som igår kväll.  Det är lördagmorgon och Loppan skall på kalas till en av sina dagiskompisar vilket innebär att vi måste åka iväg nu på morgonen och införskaffa en födelsedagspresent. Inte direkt lockande att ge sig ut i det gråa blåsovädret. De få löv som finns kvar på träden är bruna och torra.

det känns höstlikt. Så långt ifrån vinter och julstämning som bara möjligt. Idag är tanken att jag  skall julpyssla lite med kidsen. Jag har köpt apelsiner och nejlikor för att det luktar så otroligt gott och jullikt. Maken skall på julborde med jobbet ikväll och jag tänkte göra lakritskola med kidsen 🙂

Hoppas att alla juldofterna skall ta över och känslan av att jul kommer närmare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *