Om att älska Ullared

 

         

Jag har alltid gjort det. Innan det blev trendigt på något vis och faktum är väl att dagens gekås inte kan jämföras med det jag minns att jag besökte som barn. när man köpte schampo för att flaskan var cool för 3.95 och en tigermönstrad kjol för 7.50. Dessutom var dåtidens prislappar gula och fäste i kläderna med vanliga knappnålar bara en tunnare variant. Hade man otur glömde man ta bort den och stack sig sedan när man skulle klä på sig. Ytan var inte ens en tiondel av dagens stora shoppingmecka och där fanns endast en korvmojj/köttbullshak utanför. Idag är Ullared en massindustri och man har inga som helst planer på att sluta ännu. Nästa år bygger man ut massvis igen och set finns restaurang frisörsalong och snart även en sportsbar. Kläderna är bättre kvalitet idag, urvalet större och priserna kanske aningen högre. Likväl älskar jag Ullared och åker dit flera gånger om året. Sist var nog en två månader sedan tippar jag på. Då shoppade jag massa pyssel till loppan i femårspresent.

Idag är det ju såklart julen som står överst på planeringen. Lite pyssel och pynt. Lite klappar och lite julgodis. Först hade jag tänkt åka tidigt i morse ensam
Med dottern. Men efter protester från dem Ifrån mars så fick vi styra om och åka eftermiddag efter att alla kommit hem. Tur kanske det för vädret har varit förfärligt och nu hann vi fixa vinterdäcken iallafall . Fem i tolv – jag vet men nu är det gjort!
Snart framme nu. Det pirrar i magen av förväntan. Igen.

                                             bild från : www.gekas.se


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *