en blogg om de dära dagarna

om blå nyårshimmel

by tingeling

Det är otroligt vackert ute.  Frostigt och kallt men med en vackert blå himmel. Hyfsat tidigt tog jag med mig kidsen och åkte till citygross för att shoppa snacks inför kvällen ( vi blev hastigt bortbjudna till ett par kompisar för att fira nyår).  Förutom att bilrutorna fick skrapas med iskalla svidande fingrar och lite köldnypta röda kinder så var det en behaglig tur. Maken gnölar över avsaknaden av fyrverkerier då vi inte införskaffat några. Barnen bryr sig inte så mycket.

Det känns som om jag bara längtar efter att detta året skall ta slut. Det har inte varit det värsta året i mannaminne men inte heller det bästa. Snarare så där medelmåttigt. Helst vill jag rulla in ig själv i en varm filt och fokusera på det nya året som ligger framför mig och allt bra det kan föra med sig.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress