om väntan på tandläkaren

Posted on

så får man sitta här och plågas.  Fy sjutton säger jag bara. Tandläkarbesök är en av mina fobier i livet. Inte så mycket för smärtans skull som för känslan av att inte kunna andas och att drabbas av panik när någon är och rotar i min mun. Har ingen alls större lust att åka dit men måste man så måste man. Och jag har lite krångel med en tand på vänster sida som jag tycker att det isar för mycket i när jag äter. Anar att det saknas en flisa eller något annat på den. USSS vad jag känner mig trött och sliten.

Klockan börjar närma sig sju och jag har precis gått upp, morgonen påbörjades som alla andra med huvudvärk när jag vaknade till och lillemannen ville ha mat. Jag brukar få en dundrande huvudvärk som går över efter en timme eller två. Nu är den nästan borta. Sen så åt han som en glupsk liten gosse och avslutade morgonmålet med att kräkas en stooooor omgång rakt över mig, kudden och lakanet. *morr* man luktar inte hallonsylt med en liten bebis i sängen det är en sak som är säkert.

Nu har det gått en vecka sedan examen och det känns inte riktigt lika konstigt längre. Veckans bottennapp var dock när jag visste att jag var tvungen att tacka nej till det sommarjobbet som jag ville ha. Fy vad det kändes tråkigt. När jag egentligen ville arbeta för att prova mina vingar, men ihop med sambons sjukskrivning och två små barn hemma så går det bara inte.

Både igår och i förrgår har vädret varit riktigt fint och ganska lagom varmt. Vi har varit ute lite  frammåt kvällarna när lillemannen har kunnat sitta i sn babysitter o titta på löven  och storekillen hjälper mig med att fixa lite i trädgården. Under blodboken är det mysigt att vara även för en liten lillebror. Det har inte varit några längre stunder men ändå skönt.I eftermiddag skall jag och barnen åka till sagoängen för att leka av oss lite. Sagoängen är en jättetrevlig lekplats som ligger centralt men ändå i skogen på det som kallas galgberget. Väl värt ett besök.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *