en blogg om de dära dagarna

om glääää

by tingeling
Jag hade glömt hur mycket jag kan avsky sommaren varje år.
Varje år så glömmer jag det tydligen jämt för att sedan bli påmind om känslan de dagar så som denna när jag sitter vid datorn och fullkomligt dryper av svett. Jag känner mig kletig kladdig och ofräsch och mår allmännt knasigt. Jag gillar inte värme. Varför glömmer jag alltid det? Fatta nån gång liksom!!!!
Nu gör det väl inte saken bättre  att jag sitter framför datorn som i sig alstrar en massa värme men det är ju inte det. Jag är ju lika förbenat varm vad jag än gör och inget blir liksom bra  *suckar*. Lillkillen sover, storebror är hos sin pappa och sambon ligger i sängen o läser. Själv har jag svept i mig  en fruktdrink. och antar att även jag borde bege mig mot de sällare jaktmarker som sängen erbjuder men jag känner mig inte riktigt manad ännu.
Vill bara vänta en liiiiiiiiten stund till. Liten liten liten. Egentligen känner jag mig knappt trött och det är väl det som är det värsta. Det är mest jobbigt eftersom att jag vet att lilla lillebror kommer att vakna alldelles strax och kräva min uppmärksamhet och jag som helst vill sussa själv i sängen får maka på mig. Det är alltid bäst att man hunnit sova en stund själv innan han vaknar. Han är ju som en liten extra kamin den lilla trollungen.
Måndag imorgon och det är återigen dax att ta tag i sitt liv. Kämpa på nu. natti natti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2021 Tingeling | Powered by WordPress