om viljan att utvecklas

Posted on

Ibland vill jag så innerligt läsa vidare. Så mycket att jag faktiskt överväger att smyga mig iväg på några komvux kurser för att läsa upp fysiken och kemin så att jag kan söka vidare. Inte för att jag vill jobba med nått annat. Oh HELL no. Jag har mitt absoluta drömjobb och vill inte göra någonting annat förutom att utvecklas innom just detta som jag älskar. Men nu när jag inte får utvecklas i den riktningen som jag hade önskat så vet jag inte längre vad jag skall motivera mig med för att orka fortsätta göra det där lilla extra. Jag har ingen bra lön, utan ligger rätt lågt i jämförelse med mina kollegor, de specialiteerna som jag suktar efter finns inte tillgängliga för mig just nu och jag har ett pyttelitet rum utan fönster. Visst skall man vara glad för det man har och det är jag verkligen men jag vill så mycket mer.

Har så mycket mer i mig som vill ut. Utveckas. Andas.

Så vad vill jag läsa då? Jo jag leker faktiskt med tanken på att läsa till läkare. Inte för att jag brinner för det som för barnmorskeriet men jag tror jag skulle kunna göra nytta. Att det finns andra utvecklingsmöjligheter där. Sen inser jag att jag inte har varken tillräckligt med csn kvar eller en rik man eller ens en läkarutbildning i närheten och då vet jag inte riktigt vad jag skall göra. Sexologi – master ? Mer gynekologi?

Jag vill så mycket mer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *