om morgonpromenader under blå himmel

Posted on

Jag vaknade tidigare än vad jag hade lust med. Ryggen har bråkat med mig de sista dagarna och jag vaknar ofta av att jag har ont och inte alls ligger bra i sängen. Trist att inte riktigt trivas i sin egen säng men så som prioriteringslistan ser ut just nu med renovering, försäljning och flytt så är ny säng absolut hur långt som helst ned på listan.

Strax innan nio vart jag uppe iallafall och kände genast när jag tittade ut genom fönstret på den blåa vårhimlen (man får i det läget välja att ignorera frosten på marken nedanför fönstret som inte känns så vårlik) att jag ville ut med en gång. På med kläder, ipoden laddad med musik och ut för att möta dagen.  En timme och en kvart var jag ute och kommer hem genomsvettig och snörvlig.  Men det är såååå värt det. Det tog emot så mycket när jag väl var ute men det är just då, när det tar emot som mest , som det gäller att fortsätta och kanske tom öka. Jag hoppas på fint väder så jag kan poweralka varje ledig dag hela påsken.

Den blåa himlen är fortfarande kvar och det är helt vindstilla. Två av tre barn har sprungit till kompisar för att leka och den tredje väntar på att kompisen skall komma hem. Själv skall jag nu måla trappa, det är lite skav på vissa ställen som jag tänkte fixa till. Härliga skärtorsdag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *