om det som är viktigt

Posted on

En hel lång dag idag tillsammans med hallands förenade barnmorskor. Temat har varit våld i nära relationer. Ett så svårt men ack så viktigt ämne. Jag har massa tankar i huvudet och varit oerhört berörd av det vi hört, sett och diskuterat. Redan innan visste vi hur viktigt det är att våga fråga, fråga om personen framför mig har varit utsatt för någonting som upplevts som våld/kränkning eller liknande. Nu känns det ännu viktigare. Att inte missa. Att aldrig ignorera och aldrig aldrig aldrig titta bort.


One thought on “om det som är viktigt

  1. Vilket viktigt arbete ni utför. På så många olika sätt.

    Viktigt också att få träffas tillsammans på det viset och diskutera kring frågor som berör ert yrke. Få ny kraft, nya infallsvinklar och en bra dag tillsammans.

    Jag hoppas att du och de dina får en fin helg.

    Kram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *