om första frukosten

Posted on

Äntligen, det är ljust utanför gardinen när vi vaknar allt för tidigt. Himlen är vackert blå och solen skiner. Inte jättevarmt men tillräckligt för att ge ett löfte om fina dagar och varmare tider. Vi bäddar ned och maken drar på mjukisbyxor för att gå och köpa nybakta frallor. Två synder som inte hade förlåtits i andra sammanhang 😉

Det är inte riktigt den värmen som krävs för att vi skall kunna sitta ute men det går ändå att ana sommarens intåg. Vi är så nära havet att det på kvällen susar och brusar och gör det svårt att koncentrera sig på annat. Berusar. Nu är vi här. Sommaren är nära och det är njutningens och hänryckningens tid i antågande. Tid för att stilla sitta tillsammans på en grön tygstol som inte direkt ger den perfekta komforten eller stödet för ryggen men ändå erbjuder en helt annan slags avkoppling.

Frukost i husbil med solen utanför fönstret smakar bra vad som än serveras.Strax bär det av hemåt för kalas och städning men innan dess så skall jag bara njuta lite lite lite till.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *