en blogg om de dära dagarna

om andra planer

by tingeling

Det såg lovande ut imorse. Solen strålade och väderrapporten visade på sol och moln. Nu när klockan närmar sig lunch så är det inte längre sol utan utan mest molnigt ute. Vilket rubbar mina planer lite granna. Mannen sitter inne och tjurar pga att jag tog ur hans mus ur datorn i morse klockan åtta när jag gick upp med barnen för att kunna leka lite med foton och nu har han ingen mus kvart i tolv när han gått upp och vill spela diablo 3. Stackarn – *ironisk*  Hur en vuxen man kan bli så till sig av ett dataspel går över mitt förstånd.

Ändå njuter jag av denna långledigheten. Mer än vad jag brukar tror jag. kanske just för att det är en långledighet utan några som helst planer. Jag är person som allt som oftast vill ha mycket planer och mycket att göra. Mår som bäst av att jobba på förändring och förbättring. Idag får det bli lite shopping med lilla dottern, det har jag lovat henne, Nya tajts och strumpbyxor behöver hon och jag behöver lite ensamtid med henne. Det får bli planerna för dagen. Så här långt. Sedan får vi se.

Nu kan vi återigen njuta av ett vackert försommarblommande träd. Detta vackra trädet står nämligen hos vår nya granne på lyckorna.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scrappy Theme by Caroline Moore | Copyright 2022 Tingeling | Powered by WordPress